28 februari

Haft en underbar dag, släktkalas med massa god mat och tårta. Fått mest pengar och lite kläder och små saker som man behöver. Micka kom hit efter träningen fick ett skit snyggt armband och cider. Fick 12 liter vin av mina kusiner så nu behöver jag inte gå törstig på krogen på ett tag iaf känns ju bra. Men nu har jag varit vaken i några timmar känner mig inte så bra, tror inte det blir någon skola imorgon får vara hemma och försöka bli frisk i stället. ha en bra kväll pusspuss


alice in wonderland

Vart en go och seg dag idag, lovet har gått fruktansvärt snabbt, inte fått gjort det jag hade lovat mig själv ens, men men bara att ta nya tag och sickta mot nästa lov!

Nu blir det film ;  Alice In Wonderland. hoppas den är bra!!

GRATTIS SARA 18 ÅR!

Vaknade precis upp bredvid Hanna , sitter just nu och äter min nderbara tårta sen igår! Idag fyller min underbara Sara 18 år detta ska firas kan jag lova!  tyvärr kanske man inte går ut på en söndag? men nästa helg så !!

Idag blir det ut och äta med familjen, något vi brukar göra sista söndagen i månaden sen blir det tidig sängång eftersom skolan börjar i morgon, men som tur är börjar våran praktik vare tor - fred , ska bli gottt!! nu blir det tv, hörs sen pussss




baby


SARAH 18 ÅR


LOVE YOU


26 FEBRUARI

Har inte blivigt så mycket bloggande de senaste, lov och allt. Var nyss på torp med carro en sväng och kikade, riktigt trött på torp nu faktiskt. Men nästa helg blir det att bo på hotell och shopping i Göteborg med mammis!

Ikväll blir det till att fira Frida sedan blir det vidare ut på krogen, ska bli riktigt roligt faktiskt!!
Nu blir de duschen!

Här kommer lite goa sommar bilder från när Amlia föddes!





fredag

Heeeejsaaan, ligger i sängen precis vaknat av att sarah ringde och berättade att vi måste betala biljetterna till rihanna idag. Kommer bli så jävla grymmt längtar, själv Mår jag sådär feber och ont i halsen å hostar. Så har vi våran första tränings match imorgon med, fårse hur det blir med de. Hoppas inte ja e sjuk på min födelsedag bara. nu ska ja ner och äta frukost pusspuss


FÖDELSEDAGSKALAS

Här kommer lite bilder från gårdagen, tog tyvärr inte så mycket bilder så hoppas att sara har lite flera! Tack för ett underbart fördelsedagsfirande och för alla fina presenter <3 loove



















LONDON BABY

Känner att allt går åt rätt håll just nu, idag har vi bokat ! Det blir London med Sara 7 - 11 maj för att se RIHANNA!! det kommer att bli grymt, massa shopping och festande wihooo! :D dagen kunde inte börjat mycket bättre!



love life




måndag

Kom precis hem från stan, nyss duschat och tagit på mig. Ikväll blir det tjej kväll hemma hos paulina med god mat och mys,kommer bli super. Hinner inte skriva så mycket mer nu måste springa till bussen, men skulle bara berätta att jag lever pusspuss. 

 

PANDURO

Sittter just nu på jobbet, fruktansvärt trött! Igår blev det lite pyssel hos Josefin där vi gjorde lite pyssel på kläder och det blev faktiskt snyggt! Här är 2 av tröjerna som vi gjorde, jossans snygga klänning kommer ut senare! Nu blir det jobb! puss





MYS PYS

Ikväll blir det mys och pyssel hos Josefin Oltegen, ska hyra film och köpa godis samtidigt som vi ska pynta ihop lite smått å gott! :) Bilder kommer självart senare. Nu blir det mat sen vidare in till stan ! puss

Bild från Spanien förra året

JAG ÄLSKAR MIN MAMMIS!


världens bästa film




BAD ROMANCE

Jag dör snart pga all snö, vem vill ens ha den här? Kommer inte komma ut idag tyvärr sitta hemma och ruttna i soffan eller något. Blev inget kalas för mig eller Sara heller så denna dagen kan lika gärna bara försvinna.

Har vart dåligt med bloggande men det kommer såklart, lite bilder på saker jag köpt denna veckan kommer att komma så fortsätt att kika :)




hatar snö


rude boy


ANJA PÄRSON



Aldrig kollat os, men tycker det var starkt av anja att ta brons efter denna crash!!

KÄKKZZZZ LOOOVE


OPEN YOUR EYES

Let her know." You may not be her first, her last or her only. She loved before she may love again. But if she eventually gets to love you now, what else matters? She’s not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit being human and making mistakes, hold on to her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there. "

Tagit denna fina text av min kära syster!


överraskning fest






SOMMAR JA TACK!

Kom nyss hem från skolan, denna vecka har vart sjuk? kommit in till skolan och kanske haft en max två lektioner varje dag, idag lixom började halv 3 var där sen 10, men man orkar ändå inte åka hem haha så lata är vi!

Tog en fika och sedan bjöd ja Saris på en semla eftersom det var fetis dage igår!
inväntar mina goa tjejer för ikväll blir det lite party party! :) pusspuss




skolan

Sitter just nu i skolan, kom precis från stan fikat med sarah och ludde. Fick en semla av saris eftersom det va semle dagen igår så söt e hon. Är i datasal med munkis och sari och lyssnar på rihanna å inväntar idrotten. Efter skolan blir det körlektion första lektionen, så hoppas jag överlever. Ikväll blir det suprise för en go kille. Ha en bra dag pusspuss

your love is my drug


We Are The World

Sjukt vilka röster!




tisdag

Seg dag i skolan, inga lektioner. Gick och åt cactus med micka & linnsan, slutade vid 1-2 tiden så det fick bli solning och en sväng till torp med micka johan och mergim. Hittade inget tyvärr, är helt pank nu också måste lära mig att spara men som tur e fyller jag ju snaart. Ska sova någon timme nu sen blir det träning med mina underbara tjejer. pusspuss


I DON´T?

Inte haft någon lektion idag vad jag vet? så är just nu på stan med Amelia, nyss fikat. Snart blir det torp med goa gubbar, hörs senare puss !


riding solo


ALLA HJÄRTANS DAG IDAG

Vart en go söndag, vart på stan / torp, fick köpt mig en fin klänning till sommaren som ja hoppas kan komma snart :) bara de att de ska bli mer snö denna veckan!

Efter det kom hanna på att hennes pappa har skottat taket så då skulle vi åka bulka därifrån och ner i snön, jätte bra ide! roligt men ont gjort det.  Nu blir det film, hoppas den nya veckan bli bättre än den förra! puss

 
 
 
 


bilder från lördag






dalsland

Kvällen i går slutade lyckad hemma hos frida. I dag var det inte lika kul att vakna när bussen gick halv 8 från rimnersvallen. Vi skulle åka till en "hemlig" plats med laget, det slutade med att vi hamnade i dalsland där vi skulle göra massa aktiviteter. Vi gjorde olika sammarbets övningar i skogen i flera timmar, grillade och drack blåbärs soppa. Nu förstår jag hur jobbigt alla som bor i dalsland har det på vintern, lider med er. Det va så sjukt kallt, men har ju så goa tjejer i laget så även detta blev en lyckad dag tillslut. Kom hem vid 8 tiden åkte direkt till micka, vi har nu kollat melodifestivalen och köpt massa godis och bäddat ner oss i sägen. pusspuss

 


BETTER DAYS




Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Vart en vädligt seg dag idag, gick upp vid 4 eller något. Gårdagen var riktigt rolig men idag är mindre roligt, bara hemma och dega med mina goa vovvar!

Inte så mycket att skriva eftersom det inte hänt så mycket förutom att ja tycker synd om sara som bakfull fick gå ut i skogen kl halv 7 i morse med fotbollslaget haha, lycka till gumman!
Nu blir det film, puss



Turkiet -09

LOVE LOVE LOVE

Gud vad underbart det är fredag, haft en lektion kommer sedan till andra som vi inte har ngon lärare i och andra som våran lärare är sjuk. Kan denna fredag börja bättre? känner att kvällen kommer bli grymt bra!
Nu blir det solning och en tur på stan tsm med min saris! <3 puss


friday im in love


LOVE IS ALL AROUND

Riktigt seg dag, försov mig eftersom jag inte sov någonting i natt, somnade i soffan igår tillsammans med Malin framför en beck film, det var som i dom gamla goa tiderna!

Blev att fika på stan med mammis sen hämtade vi Malin & Amelia så tog vi oss en tur. Sitter just nu med en handduk på huvudet, helt ny duschad och fräch så nu blir det mat, sen packa västan för att sova hos Hanna.
I morgon blir det party för frida, bilder får ni självklart se senare! puss hejj



smygtitt på min goa tårta ;D


ueig

Det va ett tagsen ja bloggade nu, har haft mycket att göra. I måndags blev det skolan, sen tisdag och i dag har jag spelat cup i stenungsund med ueig. både ettorna tvåorna och treorna gick vidare från igår till slutspel i dag. Vi mötte katrinelund i semi vi förlorade på straffar, det va ganska surt men sånt e livet. Straffar är så orättvist så det är inte sant. Men imorgon blir det skola igen, och träning ska nog till körskolan med om jag hinner. Fyller om 2-3 veckor så nu måste ja ligga i med körningen lat som jag är. pusspuss



bild från förra veckan i alingsås,med två vinster med oss
hem till uddevalla. underbart !


-


ONLY YOU

Blev att stanna hemme idag, lite frivilliga lektioner och så. Har inte hittat på allt för mycket idag, pluggat lite och myst med min hund felix! När man kollar ut så ser man bara mer snö?? hoppas sommaren blir lika bra som denna vintern vart för då lär det bli en riktigt varm sommar!

Nu ska jag lägga mig och se en beck film ! hörs sen pusspuss


Sara Sarah & Melis

Sitter just nu hemma med Sara och Amelia, har nyss käkat en massa gott! Snart ska Sara träna och då blir det en tur till stan / torp för mig!
ha det bra, pussar från oss




DONT STOP, MAKE IT POP!

Hej på er, ligger nu i sängen med datorn i knät och päser. Haft en väldigt lugn dag som både bestod av städning och väldigt mycket övningskörning, även vart med hanna och softat! Helgen bestod mest av party jobb shopping och vänner så kan verkligen inte klaga på denna helg!

Här kommer lite av det jag inhandlat i helgen,
puss och godnatt nu blir det film!





mysig söndag



Nyss duschat, mormor och morfar kom precis på besök.
Så det blir nybakta bullar som mamma gjort i dag, inte helt fel.
Tänkte lägga mig tidigt och kolla lite sex and the city, eftersom
jag fått låna boxen av min underbara sarah. ha en bra kväll pusspuss

EN SEG SÖNDAG

Haft mycket denna helgen, kommer lite bilder sen i fredags då jag Hanna och Sara lyckades komma in på harrys och se modevisningen. Riktigt roligt med massa folk och god mat :) Bjuder på lite bilder!












medina


lördag

Har precis vaknat,efter en rolig kväll igår. Började hemma hos malin med alla tjejer, drack och lysnade på go musik. Sedan kom våran skjuts och vi tog oss ut till lane där kvällen slutade bra, och mindre bra för vissa. Men hade en rolig kväll med alla mina underbara vänner. pusspusss








fashion?




lyckad kväll

Kvällen spenderades nere på harrys, med sarah och hanna. Vi kollade modevisning och åt god mat osv. En lyckad kväll verkligen. Vaknade för ett tagsen, ganska trött men ska ändå dra mig ner till stan och hälsa på min kusin som är ny opererad i foten stackarn, så ska köpa med mig en stooor godis påse. Ikväll blir det fest med mina tjejer kommer bli bääst. pusspuss

Här får ni lite bilder från igår
sarah lägger up mera senare.







FREDAG

Har nyss börjat fixa iordning mig lite, ikväll blir det harrys med hanna och sara för att kolla på modevisnig som min syster ska gå på, kommer bli riktigt roligt! Ska äta först sen börjar modevisningen vid kl 20:00 tror jag. Inte alltid man kommer inte på krogen innan man är 18 så man får passa på!

Nu ska jag ringa Sara och så ska vi fixa oss tsm :) bilder kommer i morgon puss puss



10:48

Talkin 'bout,

'Girl I love you, you're the one.'

This just looks like a rerun.

Please.

What else is on?

 


torsdag

Vaknade upp vid sarah & hanna, mysig kväll igår med mycket prat och mys. 
Åkte in till stan och solade, sedan skolan och träning med ueig. Sitter just
nu hos min bror i stan, har träning vid 7 tiden så nu ska jag ta mig något gott och
sova en stund hade jag tänkt. Helgen kommer bli suuuper med mina tjejer. 
Kommer bilder på köpen från i går senare i kväll.
pusspuss

TORP

slutade tidigare idag, så nu blir de torp med mammis! hoppas jag hittar nått fint, skriver sen/ Sarah


EN VÄDLIGT MYSIG ONSDAG

Kom nyss upp från saras uderbara jacuzzi, badade i ungefär 2 timmar och lyssna musik, drack coca coola och bara pratade om allt möjligt, sånna dagar behöver man mer av!

Vart på torp med Hanna & Sara efter skolan där de blev lite shopping, sara lägger nog upp bilder senare på de vi köpte :) Nu ska jag ner till sara och hanna och hjälpa dom med att göra varma mackor, sen blir det sex and the city.     
puss på er / Sarah








onödig dag

Kom till skolan vid halv 9, hade föreläsning i aulan i 2 timmar om securitas. Sen hade vi 3,5 timmars rast. Så jag elin & fille gick till körskolan. Klarade en till grön , nu känns det som att det går åt rätt håll i alla fall.
Träningen blev inställd pga vädret,känns ganska skönt hade inte orkat träna idag ändå. Har sovigt i några timmar så nu blir det mat och invänta paradise hotel finalen. pusspuss


BOWLING








FIREFILES

hej på er! vart en seg dag idag, sov länge bredvid hanna sen åkte jag till min syster där jag myste med Amelia. Efter detta blev de att åka och sola med carro och tänkte att jag skulle bli lite piggare, tro inte att jag brände mig något fruktansvärt, helt röd , ja dör!

Även bokat resa idag , de blir grekland i slutet av augusti!! wiiiii

 

Nu blir det pradise hotel med Hanna och Carro.  hejjsveejj / sarah


-


RSS 2.0