utgång


love the way you lie


kent

Jag står och väntar på min skjuts
Men jag har glömt bort var jag ska
Så jag flyter bara med
Glider lika planlöst av
Mot en helt ny dag

Vid ett nedbränt stadshotell
Hänger minnen envist kvar
En gång var du min stad
Nu finns inget av mig kvar
Jag är helt säker

Har du den där känslan?
Vilken menar du?
Jag menar den där känslan
Av att någonting avgörande hände
När jag var ouppmärksam
Att någonting försvann

Säg att du förstår mig
Nej vad menar du?
Jag vill att du förstår mig
Så vad menar du?
Du gör det mycket svårare
än det egentligen är
Vad är min tystnad värd?summer

orkar verkligen inte blogga på ett tag känner jag, återkommer kanske när skolan börjar igen med en roligare blogg, sommaren är till för att njuta av och då hinner man inte blogga känner jag, jobbet och vännerna först och främst :)

kanske kommer ett inlägg då och då :)

nu ska jag ut och gå med mammis <3


åhus

Nu drar vi ner till åhus över helgen, och visar att "döden" är uddevallas
bäästa lag ! pusspussssss


- bjuder på en go poose ! :).


adam 18 år :)


min älskade morfar <3:( <3


<3


vi gottar oss på ica maxi

spanieeeeeeeeeeen


min prins
När kärleken dör, Vet du vad som försvann

Jobbar och jobbar för fullt, lyckades med en go tid igår 07:00 - 20:00 var ganska trött när jag kom hem, tur jag har sånna godingar som gör dagen att gå mycket fortare.

Idag har jag jobbat till 5 hem och la mig och nu sitter jag och väntar på Malin, vi ska lägga oss i soffan och se vänner medans alla andra är i Grebbesta, men jobbar kl 07:00 i morgon så tror inte jag hade orkat dra dit..


torsdag

heeeeeeeeejsan !

Har inte bloggat på ett tag igen... Har jobbat en hel del dom sista veckorna, så känns inte som man gör något mer än sova äta jobba. Men nu ska ja försöka bättra mig lite iallafall ! I morgon blir det körskolan på morgonen sen göteborg med lisa och micka förmodligen. Och baaaaden imorgon kväll med mina tjejer ska bli riktigt kul.

-Här kommer lite dåliga bilder från after work !!
strandgatan i trollhättan.
clother 4her

Jag har lovat att göra lite reklam för 4her i stan, så här kommer lite bilder på fanny som togs igår med lite nytt från butiken.

 
 


my outfit today


Onsdag

Haft en go dag hemma med familjen, malin och Amelia var på besäk så vi har bara legat på baksidan och gottat oss hela dagen, i morgon blir det en tur någonstans med familjen och kusinerna, gott när man är ledig och alla andra jobbar :( men då är det bara att umgås med när och kära hah :)

Nu blir det storstädning för min del höh rolig kväll . . not
jag och melan myser!


dags för den andra sara att börja blogga kanske???

en go tisdag.

Idag har vart en vädligt go dag, åkte till grebbesta med mamma och pappa där jag träffade Elin där hon bjöd mig på min favorit bakelse på hennes ica. Blev att kolla i affärer där jag fick en blå pippi tröja av mamma som ni ser jag har på bilderna längre ner. Det var underbart väder men blåste lite på bryggan.

Sen myste jag en stund med Sarisen min, vi kolla fotboll och åt chips.
Nu ska jag storstäda och kolla beck!
puss

kusten med familjen

Nu blir det en sväng till bovall smögen och alla dom underbara ställerna i detta goa vädret, får se om jag hittar något fint. puss ut och sola!

Jag och min melan på midsommar.

 


old times


en vecka ..

Igår kväll firade vi Terra, blev en mycket lyckad kväll :) det slutade med utgång som även blev mycket lyckad med att alla kom in :)

Nu ska jag snart åka till överby och hälsa på min Sariis som jobbar och sliter på H&M, så blir till att hoppa in i duschen nu .
puss


therese karlsson <3

Glömde skriva grattis till vår älskade terra som fyllde 18 år igår! puss på dig gumman <3

FREDAG

nu ska jag börja ta tag i mitt liv igen och försöka rycka upp mig. Allt blir så fruktansvärt jobbigt när någon som är så nära inte längre finns där, tack alla för ni vart sånt underbart stöd, vet inte hur jag hade klarat mig annars.

Idag har jag vart med min gosis Anna Berggren, vi låg och sola nere på mollön i flera timmar, helt underbart väder har det vart det senaste. Efter stranden drog vi till torp en stund och kikade. Nu blir det till att se lite vänner innan jag somnar. hejjs

puss


RSS 2.0