finns inget annat jag kan tänka på ..

Min morfar finns inte mer, min morfar stekte sina underbara pannkakor till mig en sista gång, han frågade såklart varje gång; dom var inte så goda va? Han visste hur mycket jag älskade när han lagade mat, min morfar gjorde världens bästa spagetti och köttfärssås som han aldrig ville berätta receptet på som med alla andra goda saker han gjorde, min morfar sms a: de alltid och fråga om jag ville beställa något gott från hans eget bageri som sedan nästa morgon stod utanför min dörr, min morfar spelade alltid kungen på min dator, han spelade hann 2072 gånger, min morfar tog alltid ut mig på en kvälls tur i hans älskade Audi och kollade på älgar, min morfar hann göra sin sista match på sjön, min morfar vann såklart med 8 – 2 , min älskade morfar jag saknar dig så! <3


<3

Du log mot mig en sista gång
Du var så lugn, som om du redan gett dig av
Du såg på mig, att jag var rädd

Hur kan man nånsin va' beredd?

Jag fick låna en ängel som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag, du togs bort från mig alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund




midsommar






LÖRDAG

Ikväll blir det lysekil och i morgon jobb igen! puss på er alliihooppp hoppas ni hade en bra midsommar.

Den bästa av dom bästa <3
Spanien för 3 år sedan :)


iphone beställd

nu har jag precis vart och köpt mig ett nytt bredband så sitter nu här i bilen med mamma och skriver lite blogg tänkte jag, passade även på att beställa den nya iphone !!! wihooo alltid vart tveksam på den men nu äntligen har jag bestämt mig!

Nu blir det jobb hos pappsen , hörs sen pussss


söndag

heeeeeeeejsan !

Vaknade ute hos min älskling, åkte hem vid 6 tiden åt good mat sen kom filly och micka och hämtade mig & mikaela så åkte vi ner till stan å köpte glass och stekte i solen på skeppan. Underbart med lov, hoppas bara det blir bra väder snart så man kan åka ut till smögen å badaaaa. Nu blir det tv och sängen jobb tidigt imorgon.
pusspusss


danmark

I morgon drar jag till Danmark, så inget bloggande för mig på några dagar.. sen jobbar jag typ 24/7 så denna sommaren blir det nog inget bloggande för mig, ha det toppen!! hejjs
ps. jag har blivigt korthårig haha!!!



onsdag







rising girl


utgång med filly


mamiii and dadyyy

Nu drar jag till harrys med familjen för idag firara mamma och pappa 25 årig bröllopsdag! grattiiis :D puss på er!



STOCKHOLM


I Love The Way You Lie


melan

Har just nu Melis på besök, mysiss !!




Hp08B

Äntligen är det sommarlov, kan inte riktigt förstå det än. Skolavslutnings dagen blev riktigt riktikgt lyckad tsm med mina underbara brudar, ni vet verkligen hur man får en att må toppen. Tyvärr slutade den med en stukad halv bruten fot för mig men jag klagar inte för det.

Dagen innan hade vi avslutning med klassen på skeppsviken där vi grillade spelade kubb och bara myste. Bilderna kommer från theresemichaelas blogg, inte lagt in mina egna.








Bloggandet lär bli si sådär nu på sommarlovet, man ska ju göra så mkt som man bara kan tycker jag, men vi kommer skriva såfort vi kan. :) puss på er

du gör min dag


STOCKHOLM


heeeeeejsan !

Har inte orkat eller haft tid att blogga det sista. Vet inte vad man ska skriva om mer än vad man gjort på dagarna, å det är ju inte det roligaste att läsa precis. men men tänkte ändå skriva lite om denna veckan. Körde min sista lektion med körskolan igår känns underbart, så nu blir det hård pluggning med sarah på falcks nästa vecka så vi får klart körkortet någon gång. I onsdags åkte ja ner till göteborg med christopher och kollade affärer åså. Idag efter skolan åkte jag och mikaela till torp och vi fick med oss lite små saker hem. Skönt med sommarlov nu slippa skolan och bara soova å vänta på att vädreet ska bli bra igen.

Imorgon åker jag och mina tjejer till stockholm för att se KISS och shoppa.
Kommer bli hur kul som hellst, kan inte bli bättre start på sommarlovet.


- Bjuder på en suddig mobilbild, på lite köp från veckan


onsdag

Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig? Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig. Jag går bredvid men halkar efter. Jag orkar inte springa mer.. Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser. Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut. Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

.

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR SKJUT MIG!!!

Best Girl


kommissarie späck


Lätt en av dom sämsta filmer jag sett!! fy vad dålig


sex and the city 2.

Ikväll blir det bio med tjejorna! ska bli mysigt, får se vad som händer sen faktiskt.
Bild från studenten

forts.












LISEBERG

Var ju som sagt på Liseberg igår, riktigt roligt var det! I morgon blir det först till frisören med Sara och Linn sen fika med Sara sen blir det kungshamn med tjejorna :) kommer bli en toppen helg!











mer bilder kommer!


torsdag


Heeeeeejsan !

Var ju i gbg igår som sagt, mysigt att gå inne i stan och shoppa i det fina vädret.
vi avslutade kvällen på liseberg, fick med oss en del stjärn vinster hem också !!
Idag va det dags att åka ner till stan för att kolla på alla studenteer som gick ut,
om ett år är det våran tur sjuuuukt .. firade min kusin johan med massa godis och
god mat. Imorgon blir det kungshamn hem till terra med alla underbara tjejer ! 
pusspusss


LISEBERG

Nu drar vi till Liseberg :) / Sara och Sarah



Dagar i bilder !


















RSS 2.0