France


.


hard work work

Vaknade precis, jobbat idag 07:00 - 16:00 ..  idag skall jag ut på motionshusfesten på harrys med Lisa, ska bli jötte roligt, ska dock jobba 07:00 i morgon igen så jag får ta det ganska lungt.

Nu blir det grill med familjen !!



Ska nog färga håret så mörkt nu igen!! vi får se.. vilka problem man har ;D

the prom night

  

 

 

 

 

 
  
Äntligen kommer det lite bilder, dom fick bli ganska små för dom tar sån platts annars.

HP08B

Vart på torp med godingarna idag, fick köpt mig en ny jacka och sara hittade ett par fina örhängen! Bilder kommer senare när vi kommer hem. goe klassen..

Bilderna är från rådhuset från Therese och Michaelas blogg :)





usher


en sista chans






life is time

känner inte suget för att blogga längre, trött och har inget att skriva om eftersom man gör det tråkigaste man vet varje dag, är i skolan och pluggar. seriöst sommarlov hela livet hade ju inte vart fel.. ska snart åka hem och se den nya beck filmen - levande begravd, den verkar grym!!

pluggat mycket med terra idag med, gött att få lite saker gjorda faktiskt, blir lika mycket plugg om inte mer i morgon. Puss på er




lips speak louder


helgen i bilder
















SÖNDAG

Var på balen igår, tog så sjukt mkt fina bilder på alla som var så fina! fyyy ville bara gå själv, ett år kvar, Kommer grina ihjäl mig haha. Idag blir det kanske bio med systra mi :) men först en promenad i det fina vädret .. Bilderna kommer senare har inte hunnit lägga in dom än. Puss puss

Costa rica 08

20:38



är så trött på allt å alla spyyyr...
så drar ut å firar mina tjejer som aldrig förr !!
pusspuss

Torsdag

Fick hem mina H&M kläder idag så sommaren kan verkligen få komma nu tycker jag, jag blev verkligen nöjd med allt! Malin å mellis är här på besök så vi ska grilla sen blir det väl till att mysa till en bra film.. Älskar verkligen detta underbara vädret, går inte att vara inne kan jag lova.

Kan verkligen inte bestämma mig om jag ska vara blond eller brunett,skriv vad ni tycker!!!! :D


ryser i hela kroppen!


bros before hoes

Ikväll blir det mys med brudarna hemma hos mig, kommer bli myspys <3












<3



Iyaz-solo


lördag






grill hos linnziee <3












?

It is a risk to love. What if it doesn´t work out?
ah, but what if it does.



PARY HELG

dåligt med nya inlägg men vi har nog faktiskt allt för roligt nu för tiden!! kommer nog bilder i morgon från dessa roliga dagar :)  håll ut !


Lipz


BETTER DAYS

Idag när jag kom hem låg det ett brev till mig wihoooo blir alltid lika glad när jag får det, förutom från skolan då..Så det blir till att fira Amanda på fredag !! Och kl 18:00 idag skall jag på Amanda och Charlottes invigning på HairX ska bli roligt :) puss på er i morgon blir det jobb..
 






TORP IS LIFE

Igår drog vi och frida en sväng till torp och kikade, sara köpte ett par svarta cykel byxer. Sen blev det donken påväg hem, en god dag helt enkelt!




I LOVE YOU!


old times

Hittade massa roliga gamla bilder på farmor och farfars dator..sjukt vad man ändras haha alla småttingar :) Sitter just nu i farmor och farfars stora mörka hus och ska snart sätta på en film, var nyss nere på hemmakväll och hyrde mig 5 filmer och godis haha så ikväll blir det movie timeee =) puss godnattt










helgen

heeejsan !!

har inte hunnigt att blogga på hela helgen, blir bara sämre å sämre på att skriva känner jag. men men lite kort om helgen, i fredags hade paulina & julia sexparty. Sjukt rolig kväll man lärde sig en hel del nya saker, sedan gick vi ut å kvällen slutade grymmt bra.

Lördags va det lungt va hemma med christopher gick promenad i det underbara vädret och köpte godis/film. Inte hänt så mycket idag heller, va på torp en snabbis och pappa grillade för första gången nu börjar man känna sommar kännsla underbaaart !!

lite bildern från i fredags








ÄLSKAR VÄDRET!

Kom nyss hem från carro, hon har gjort balfrisyrer och sminkning på lite folk hos henne. Innan detta var jag ute i det underbara vädret och bara tog det lungt. Om en stund ska jag åka till min syster, hon kom hem från stockholm idag så får se vad hon shoppat. 
Nått fint till mig kanske??

 

Fortsätt med att kommentera, jätte roligt att få lite tipps :) puss

lördag

Är helt slut, vaknade ganska sent men ändå jätte trött. Tog en tur till torp med mammisen där jag faktiskt hittade mig en jätte gullig klänning! Kan inte påstå att man ser så jätte mycket men det får duga sålänge.



Efter torp tog vi oss en tur ut till mormor och morfar och där blev det bakning kan jag lova äpplekaka, muffins chokladrutor m.m. . Är grymt mätt just nu av alla kakor och mat haha Nu blir det att lägga mig till en bra film och bara mysa ner mig under täcket!! pusss

 





helt ok!


världens bästa fredag

Kom nyss hem från praktiken, riktigt go dag faktiskt! Idag är det fredag igen och som det ser ut just nu blir det till att vara hemma och se någon bra film med Hanna, men vi får se :)

Halkan igår för mig sara och fille, fyfan vad roligt det var! Trodde verkligen inte det skulle vara så roligt som det faktiskt var, var nervös innan men den var verkligen inget att vara nervös för :) snart körkort brudar!


OTH

Glömt hur bra det egentligen är ..


00:03

You never stop loving someone.

You just learn to live without

them.


19:13


.

Vet inte när jag mådde såhär dåligt sist. Men sånna dagar ska väll komma någon gång med, det hör väll till..

MAJ MAJ MÅNE

Gud snart är det bal igen? sjukt .. inte för mig iår dock men sitter ändå och kollar på massa fina balklännigar, tycker att Lisa var så himla fin!




göteborg

I dag blir det göteborg med min älskling.
Ha en super bra daag ! pusspuss


airplanes


paarty




lördag

heeejsan !

Kom precis hem,spelat serie match borta mot vallen. vinst med 5-2 inte illa .
Igår blev det mys kväll hos mallan med mina goingar, sen vidare. en helt okej kväll !
I dag blir det party med brudarna, har inte bestämmt mig än vad det blir
färgelanda,stenungsund, eller smögen? Fårse vart jag hamnar ha en bra lördag kväll
pusspuss


05:28

Fyfan rent ut sagt, mår verkligen inte bra för 5 öre, mår helt enkelt skit. Ändå har jag vart uppe sen kl 05:00 och försöka proppa i mig allt som går att bli bra .. kl 06:00 ska jag vara på maxi egentligen, känns inte riktigt som att jag kommer att klara det.. fy vill bli frisk!!


RSS 2.0