FOTOSTUDION

Har börjat med en ny kurs i skolan, fotografisk bild eller nått. Ganska roligt faktiskt att ta massa fula bilder i studion.

  


barca


julklappar

Idag har jag varit hemma och spelat wii hela förmiddagen, efter det blev det en stund på torp där jag fick köpt mig en del julklappar. Nu blir det att baka tårta å spela mario! pusss


LEJAS

Fika efter skolan alltid lika mysigt med goa töserna + Gent.
kundtjänst


Ullared


robyn- så grym text...

Lanvin
saknar


ewezi.se


bäst


-


-

Ombyggnad pågår!

Söt unge


MORNING

Första dagen i skolan idag sen jag vet inte när? innan sommaren iaf..
Det ska bli mysit att träffa alla igen.
pussss


VINTER!new york


snö storm!!

vart ute på promenad idag i det underbara snövädret, när ja kom in tog ja på mig mys och la mig i soffan med gott och såg på beck - levande begravd.

Även vart och shoppat med pappa idag, blev en hel del nytt så det var mysigt. Kommer kanske upp på bloggen om jag orkar. Nu blir det mys med mammis <3
puss
puss

Ligger i soffan och har det underbart mysigt, inte bloggat på ett tag eftersom jag haft fullt upp. I lördags firade vi Irma och Malin som fyllde 20 / 21 år :) riktigt roligt var det. Har även börjat mitt nya liv tsm med Josefin vilket innebär att vi har börjat träna och inte sova så mkt.  Igår var nu på yoga i en och en halv timme, det var riktigt svårt kände mig som den mest osmidigaste människan ever!! efter det blev det lite gym och solning .. i morgon går vi påt igen då blir det boxning..

Här kommer lite bilder från i lördags!new yorkim back

Gjort sjukt mkt saker under dessa dagar jag inte bloggat, vart i göteborg kanske 3 eller 4 gånger, ikea , stenungsund m.m. Shoppat en hel del faktiskt men har även jobbat och ska jobba i morgon med. Lite segt att jag började kl 6 i morse satte kl på kvart över 5, fyy säger jag, kändes som om att det var mitt i natten verkligen.

I morgon blir det jobb till 4 sen hem och ta det sjukt lungt i soffan, längtar redan! Idag efter jobbet kom min goa kusin inna som ska sova här inatt, vi shoppade jätte mycket fint till henne och efter det la oss vi i ett gott bubbelbad. Nu blir det mys med en bra film, lär somna med en gång..

GodnattJag och inna på julafton.

RSS 2.0