åhus




HÖST!


tisdag

heeejsaaan !!

Idag har det varit en go dag, åkte ner till praktiken en stund med sarah, sen hämtade jag upp micka så åker vi och handlade lite, sen lagade vi massa mat hos mig. Senare på kvällen blev det fotbolls träning sista veckan utomhus nu, börjar längta till alla innomhus cuuuper :)

I Måndags tog jag och micka en spontan tur till vänersborgs vattenpalats. Vi var nog dom äldsta där,hade nästan glömt hur roligt det var..  Vi bastade och badade jazucci åså,sen stannade vi på överby på hemvägen och shoppade lite och avslutade kvällen med donken en helt underbar dag med min bästa vän !!




GODNATT

GODNATT PÅ ER!! PUSS FRÅN SARA OCH AMELIA


SÖNDAGS DOP FÖR STINA!












woooork

Heeejsan !!

Denna helgen har det inte hänt så mycket, firade linnea i fredags i trollhättan med tjejerna från klassen. Jobbade hela lördagen på överby, löning denna helgen så de va sjuuuukt mycket folk. Jobbat i dag så en underbar helg med andra ord..

Nu ska ja sätta mig framför tv:n resten av kvällen med christopher.
ha en bra kväll pusspuss !!!



söndag!

det går tyvärr inte att lägga ut bilder just nu, vet inte varför hade precis tänkt att lägga ut lite bild bomblar haha men det får vänta!!  Har just storstädat överallt med mamma, slängt 1000 jackor och skor och kläder så nu ser det riktigt fint ut i alla mina garderober för tillfället.

Nu blir det mys med någon bra film !!

LÅNG LÖRDAG!

Idag har jag jobbat på överby, vart någon parad eller var det nu skulle föreställa. Vi fick iallfall lasta en buss full med mattor, bland det värsta jag gjort för har så sjukt ont i ryggen just nu haha. Men fick iallfall sålt endel så det var roligt!

Sen kom mamma och jag fick köpt mig lite nya saker till hösten / vintern, en vinterjacka och halsduk bland annat, kommer lägga ut bilder på allt jag köpt! nu blir det pannkakor och mys med Amelia !!

puss



ja och melan kör moppe ;)

rude boy


tatto


Linnea 18!

Ikväll blir det trollhättan för att fira Linnea som fyllt 18 för ett tagsen men idag blir det äntligen kalas! Snart kommer sari och hämtar mig och vi ska ut till torp och köpa något fint :)
 























boooring

Gick nyss upp från sängen, halv sjuk känner ja mig hängig och slö, men snart kommer Elin hit så vi får se vad vi hittar på för ngt mysigt!! pusss


GOOD DAY!

Heej på er!!

Idag har vart en fullproppad dag med massa roligheter, Sara kom i morse och överraskade mig, sen kom elin och vi åkte in till skolan och käka mat. Efter detta drog jag sara elin och micka till Ikea och handlade lite till oss själva och hairx såklart. Efter detta blev det självklart donken haha vad annars med sara och micka lixom?

Efter detta blev det fika med mamma och Elin på coffie roomer men nu sitter jag och Elin hemma hos mig och ska lägga in lite grymma låtar på skriva till hennes bil, för ikväll blir det övernattning i grebbestad med massa myyys!! <3

pusss sara
här kommer en bild bomb!




















i väntan på elin & sarah


new


lördag/söndag

här kommer min helg i bilder !!














MÅNDAG

Dagen började med att jag var så sjukt nervös så kunde knappt käka frukost , hade nämligen min uppkörning idag och jag klara den!!! blev så sjukt glad när han sa att jag var helt klart godkänd,  det var verkligen den jag var mest nervös för. Bara teorin kvar sen kommer jag vara ute och köra varje dag haha ska bli så underbart!!

Var även och tattuerade mig idag, blev ett hjärta på handleden för min morfar som gick bort för några månadersen, det är inte helt perfekt enligt mig men det kan aldrig ett hjärta vara säger mamma haha! Bilder kommer när det har läkt lite bättre men en bild kan jag väl dela med mig av haha .

haha råå bild men de gjorde faktiskt lite ont! men kan säga att jossan var stenhård och sara stötta mig in i tusen och var mer närvös än mig haha 




måndag

Sitter på hembergs just nu, har precis lunchat med sarah på hairX.
Idag klara min sarah uppkörningen så glaaad för hennes skull.
Var på konfirmation i lördags, och i smögen men chrille igår så
kommer nog upp lite bilder på det ikväll efter träningen.
Ha en bra daaaag pusspuss !!






..

What am I gonna to do when the
best part of me was always you.


And what am I supposed to say
when I'm all choked up and you're okay

 














clothes 4 her

Sov hos Josefin inatt, vi var på hemmakväll och köpte godis och hyrde världens äckligaste film, höll på att skita på mig! Hon tatuerade sig även igår som jag kommer lägga ut bild på senare.

Nu blir det fotning för 4her, var nyss i butiken och valde ut massvis med kläder, bilderna på fotningen kommer upp senare eller i morgon , älskar ringarna så dom får bli mina i morgon =) puss sarah












cypern bild bomb


FREDAG

Igår var en riktigt rolig dag! Ni läst vet att var vi ute och åt både lunch och frukost på fik vilket var vädligt mysigt, något man borde unna sig ibland. Dagen slutade med en lyckas utgång med josefin och sara, här kommer lite bilder :)









Dagen efter!







Fredag

Dagen började med frukost på cactus, seeen hade vi praktik hela dagen på hairX :) Challe och Amanda bjöd på lunch på lejas, så goootttt !! Sen på kvällen blev det förfest hos josefinn och sen vidare úuut ...

Här är lite bilder från dom senaste dagarna !





grym dag!!


världens grymmaste kund

Idag hade vi josefin oltegen som kund ;)  så grym







hairx

heeeeeeeeeeeejsan allihoopa!!

Igår va de ingen vanlig dag för igår fick ja äntligen körkort, helt underbart.
Idag har vi praktiserat nere på hairx , åkte till torp och lunchade med elin.
I morgon ska vi iväg på en rolig trip med amanda å challe, spännande...

Kommer lite bilder från dagen senare ikväll !
Pusspuss


måndag

heeeeeeej !!

Har inte bloggat på ett tag nu, har varit sjuk hela förra veckan haft hög feber och förkylning/hosta. Hatar verkligen att vara sjuk och bara ligga hemma å ruttna. Men jobbade lördag/sönda fick dra mig dit och leva på halstabletter och alvedon, men det gick allt bra ändå. meeeeeen idag är det ingen vanlig dag för idag kommer min sariiiis hem från cypern, kommer säkert vara helt svart så får hålla mig några meter ifrån henne.. Men nu ska ja soooova lite ha det braaa puss puss !



- Fick med mig lite nya kläder hem igår

cypern

hej på er där hemma! här nere är det helt underbart, inte så mkt solande eftersom amelia är med solat kanske max 10 min innan hon ropar ; sara badaaa??? saknar alla mina nära och kära och den underbara svenska maten, annars hade ja lätt kunnat stanna längre. Hemma på måndag igen hörs då :) pusss på er


Var med och täääävla !!!

Glöm inte tävlingen på www.hairx.blogg.se det är inte långt kvaaar nuuu !!!!


måndag

I dag åkte Sarah till cypern i en vecka, inte lite avis gud vad skönt att bara komma ifrån allt och soooola å bada hela dagarna. Men men har inte hänt så mycket idag alls varit hos christopher pluggat teori sen tränat. I morgon blir det praktik sen luncha med min mickaaa och träning igen, händer inget kul alls just nu. Håller på att kolla på fjällen resor med tjejerna, blir nog hemsedal till vintern inte helt fel. nu blir det säängen pusspusss



- thailand med emelie, förra vintern !


CYPERN BABY

Kom nyss hem efter en tråkig förluts av oddevold. Var där med min Sara åt korv och grejjer som ni ser på dom vackra bilderna i inlägget under! Ska börja packa nu haha fyy tror ja berättat för alla att ja ska åka i morgon, ska bli så sjukt underbart,  vet även några andra tjejer som tex amanda å frida som kommer vara med på samma plan :) Ska försöka blogga på hotellet på kvällen om ja hinner ..

Nu ska jag packa och om vi inte hörs alla mina godingar får ni ha det toppen!!!



Spanien för något årsen.

oddevold match








medina


HAPPPPY

Fattar ni att för några timmarsen bokade jag en resa till Cypern till mig min syster Malin och hennes dotter Amelia, är så sjukt glad och det ska bli så fruktansvärt skönt att komma bort en vecka!! Ska börja packa redan ikväll lite smått och i morgon blir det torp en sväng och köpa allt som behövs.

Ska snart lägga mig och hoppas tiden går fort tills måndag! :D pussssshejj




go fredag

Började kvällen hos Hanna där vi åt räkor och kräftor, tog bussen in till stan där vi träffade en himla massa folk. Kan säga att denna utgång var riktigt rolig, shottade som aldrig förr med alla man kände haha mycket folk , jaa en riktigt lyckat utgång. Missa bussen hem så fick gå hem till min kusin och lägga mig, upp och jobba vid halv 10 kan säga att jag inte var på min bästa sida då hahah..

Nu sitter jag på jobbet och är fruktansvärt trött och sleten, slutar om ca 30 min så då blir det hem till min underbara säng .. tack alla igår för en riktigt roligt utgång!!! puss på er


fredag

Min dag började med go praktik nere på hairx med sarah, när ja slutat mötte ja upp christopher så åkte vi en sväng till överby och kollade lite, fick med mig två par skor hem iallafall inte så illa. Vid 7 träffade ja micka lisa hansson å malin i stan vi gick och åt gooood thai mat och kikade på bio en mysig fredag, behövdes verkligen ! I morgon är det upp tidigt för match mot skepplanda.  pussspusss




hairx










Lanvin



Nästa sammarbete är med Lanvin.


på ingång!!


ONSDAG

Gårdagen var sjukt rolig! Började med för fest hos jocke sen vidare med bussen till Lindesnäs. Kan säga att folk var bra i gasen haha gud var jag gillar alla goa maxi människor. God mat och dryck så ska verkligen inte klaga. Somnade gott bredvid lisa efter lite små snack och sov riktigt gott till halv 12.

Mamma körde in mig till praktiken där vi hjälpte challe med lite saker och nu sitter jag och jobbar hos pappa, vi har rea ska ni veta HALVA REA PRISET!! de ni. kom å köööööööööp :D haha

Ikväll blir de mys eller utgång får se vad tjejerna säger :) nu blir de jobb igen. PUSSS PÅ ER ALLAAAA!!


RSS 2.0