VILL HA SOMMAR



nu blir det sängen med min hanna, godnatt! <3
varit en jobbig dag så inte blivit så mycket bloggande. 
/sarah


alanya 09









STUPID IN LOVE

Sitter just nu på jobbet, har grejjat som bara den. När jag kommer hem ska jag rensa ut min garderob och hoppas på att slänga så mycket jag bara kan samtidigt som jag ska göra mig en go äpplepaj.

Ikväll kommer hanna och ska sova hos mig, vi har nog sovigt tillsammans den förra onsdagen, myspys. Gårdagen var så mysig , bowling och skräck film med massa godis, bilder kommer när ja kommer hem! / Sarah

 

BOWLING

Har nyss tagit mig ännu ett bad med Amelia, hon är så go! Jobbat idag haft fruktansvärt mycket att göra fick inte ens tid att äta lunch, men sen kom Hanna och gjorde mig sällskap.

Nu ska jag göra mig iordning lite för ikväll blir det bowlig :) bilder på de får ni senare / i morgon! puss  Sarah

 

18:59

Gårdagen i alingsås va helt perfekt, åkte därifrån med 2 vinster både vi och killarna i ueig vann. Vi slog ut katrinelunds gymnasiet i finalen så det känndes underbart. Kom hem vid 6 tiden skulle träffat sarah men va så trött så det fick bli sängen nästan direkt.

I dag har jag sebbe och munk gått till bjursjön och åkt skridskor, det är sjukt kallt ute men det va skönt med lite frisk luft. En mysig dag helt klart, ska snart ner till stan och bowla med hannah & Sarah. pusspuss





HARD WORK WORK

Sitter just nu på jobbet, för er som inte vet jobbar jag på Hembergs matthörna här i uddevalla. Vi har just nu startat våran rea på det är väldigt mycket att göra, så passa på !! Efter jobbet blir det torp köpcentrum.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, skulle bowlat med tjejerna men får se hur detta blir faktiskt. Annars blir det väl att kolla på let´s dance!

hoppas jag hittar något fint på torp som jag kan lägga ut sen :) puss / Sarah
p.s lycka till saris på cuppen idag <3



 

 

 

 

 

 

 

 



 

 




23:40

Vaknade tidigt idag fasst vi hade sovmorgon. Jag och fille hade bokat upp oss på risk 1an på falcks, kursen började 8 till 12. Ganska segt men det gick allt bra, hade bara svenska i skolan sen mötte jag upp mammi i stan skulle fixa id-kort, sen blev det cactus. Träningen va seg idag, planen är helt förstörd av is inte alls kul. Efter träningen så övningskörde jag i någon timma behöver ligga i lite nu med körkortet, är så himla lat.

I morgon är det cup med ueig i alingsås , slipper skolan och prov som vi skulle haft, fasst det är inte så skönt att ligga efter men hade inte hunnigt att plugga ändå. nu blir det scrubs och sova bussen går 7 från stan så sängen kallar natti natti pusss /Sara


PLUGG PLUGG & PLUGG

Nyss badat med lilla melis, har henne hela helgen eftersom min syster är i stockholm. Nu drar jag till min systers lägenhet, där blir det massvis av plugg och godis med mina gosiga vänner! hörs sen byeeee / sarah

 


paul walker


/sara


new things


/sara

21:00

Sitter nu hemma och väntar på andra avenyn med hanna, det slutade sjuuukt spännande förra gången! Riktigt slapp skoldag idag slutade typ 2 så jag klagar inte..

Gick lite på stan förut och fick köpt mig lite saker, 2 ringar ett armband ett fotoalbum som jag ska fixa till ;) ett linne och en klänning, alltid kul med lite nya saker. Nu blir det käk och mys med hanna till andra avenyn! / Sarah





bilder från förra helgen


/sara


11:27

Godmorgon, idag råkade jag försova mig lite + att det inte åker några bussar från där jag bor! jätte roligt!! Men ska snart åka in med pappa till skolan, är där en lektion sen har vi en lång håltimma då jag och saris ska dra och sola. Efter de är det idrott sen hem och kanske göra något vettigt?

Hörs sen /  Sarah






Hejhejhallå!

Kom precis hem efter en kall fotbolls träning, riktig jobbig period just nu. Men tur är att man har alla goa tjejer som gör träningarna dubbelt så roligare. Idag har det varit en slapp dag i skolan som sagt, inte hunnit till körskolan idag heller, inte långt kvar nuuuu . Jag och sarah planerade våran fördelsedag lite idag i skolan så vi är på gång känns skönt. Nu blir det paradise hotel och kvällsmat. pusss /Sara


I GOT A FEELING

Kom nyss hem från jobbet och ja säger bara usch vad jag är trött! Ikväll blir en riktigt go slapp kväll framför Tv:n med oboy och havregryns gröt! MUMMS!

Ni har väl inte mssat paradise hotel ikväll? Alla säger att jackie ska vinna men vem vet? Nu blir det till att ta på sig mys kläder och lägga sig och se lite sex and the city avsnitt!
puss / Sarah



VI ÄR TILLBAKA

Jag Sara Hemberg och min kära vän Sara Dahlqvist har nu bestämt oss för att böja att blogga. Bloggen är inte riktigt klar som ni kanske ser men det ska bli bättringar på detta!

Idag har vi haft en riktigt slapp dag i skolan, nästan inga lektioner. Brandlarmet gick närstan när vi började och det var inget höjdare kan ja lova!

Nu är det webbdesign med Maria , efter det blir det att gå raka vägen ner till jobbet! Hörs i kväll - Sarah


ny blogg

Nu har vi bestämmt oss att börja blogga tillsammans
hoppas ni kommer att följa våran blogg. pusspuss


RSS 2.0