skööön


TÄVLING

IDAG BÖRJAR TÄVLINGEN GÅ IN OCH VAR MED !! :D WWW.HAIRX.BLOGG.SE

utomhus bio

Heeej på er !

Ligger just nu i sängen med sarah, vi tillbringade kvällen tillsammans med lite goa brudar nere i stan där vi kikade på utomhus bion. Det va kallt, men vi myste ner oss i filtar och höll oss varma. I morgon blir det praktik igen för våran del, redan i morgon börjar våran nya tävling på www.hairx.blogg.se så glöm inte att kika in och var med !

God natt på er, nu ska vi mysa till en go film
pusspuss sara & sarah !!


.

glöm inte att kika in på http://hairx.blogg.se/ för snart börjat tävlingen ;D

16:16

heeej på er!! känner mig riktigt glad idag vet inte varför inte hänt något speciellt bara allmänt glad. Ikväll blir det bio 3D skit coolt ska det bli haha. Praktiserat idag på hairX, det kommer jag att tjata en hela del om i bloggen nu förtiden kan jag lova er :) Nu ska jag se lite på solsidan och käka något gott :) 

Snart startar sara och jag en tävling på hairX så gå in och kika på bloggen så ofta ni kan för det vill ni inte missa ;D( http://hairx.blogg.se/ ) pussss sara


min mamma - love U


min bästa , min prins


hairX

Allt vart en riktigt go dag, försvo mig så kom försent till körskolan eftersom sari inte ringde och väckte mig!! satt och pluggade ett tag, alltså orkar inte detta körkortet men skrattar iallafall så jag får kramp åt alla sjuka saker som händer när sara trögar tex haha.

Efter detta var vi nere på hairx där vi fått våran praktik i 5 veckor ska bli underbart och riktigt roligt faktiskt så ni får inte glömma att kolla deras blogg där vi ska skriva och ta bilder och massa roligt :D

Hanna var nyss här, kom hem från rhodos i morse, fick mig ett fint kort med två stora pattar på, fick även ett par trosor och ett par kalsonger älskar att sova i det så är nöööjd!! gjorde nyss våfflor med och pappa steker fisk så smakar mina våfflor fisk nu vet jag inte vad jag gör!!

beställde även den gamla iphonen idag eftersom det tar flera veckor innan jag får 4an så orkar inte vänta haha hoppas jag får den snart. Nu blir det våfflor och solsidan hela natten för min del!! mkt text idag men men lång dag ;)

pussssssss




-


Göteborg

Heeejsan !!

I onsdags blev det en liten trip ner till gbg med mikaela,fick lönen samma dag så var ju tvungen att bränna lite.Micka fick med sig snyggaa hunter gummistövlar med sig hem riktigt nice. Ja det blev lite kläder åså. Senare på kvällen kom linnsan och fille hit blev förfest sen utgång.

Just nu har jag och Sarah praktik hos amanda och challe på "hairx" i stan, underbart !!

Pusspuss







ONSDAG

Sitter just nu hemma hos min syster, vi gick nyss ner till stan och köpte thai, på vägen upp hyrde vi 5 filmer med som vi ska se ikväll haha det värsta var att när vi kom hem var det ändå vänner som vi satte på istället. I morgon börjar våran praktik i 3 månader, jag och Sara ska vara på HairX i här i uddevalla http://hairx.nu/ ) det ska bli riktigt roligt . Nu ska jag och Malin se film och gosa ner oss under täcket, hörs i morgon pusssss


sometimes


loooove u

hemma hos saris nu, när jag kommer ner från rummet har hon gjort västa goda maten, haha åå min goding <333




21:30

Nu är det bara en dag "ledigt" från skolan innan den börjar igen, dock jobbar jag i morgon med så så mycket ledigt vet jag kanske inte men. Ska bli roligt att träffa alla igen, jag börjar ju faktiskt inte direkt skolan utan praktik i 2 månader.

Vart en vädligt tråkig sommar med allt som hänt faktiskt och knappt  någon sol dag alls, aldrig vart såhär blek haha fyy. Men snart blir det en resa för mig med inte bokat än men det kommer :) Nu blir det till att krypa ner under täcket och mysa till en bra film. 





 

.


ONSDAG

Har åkt runt halva världen för att försöka få köpt iphone 4 med mamma idag men inte finns den någonstans man kan köpa den inom telia eller bara själva mobilen.

Då blir jag såhär ledssen nu!!


Men mamma ska nu ge mig massage och säger jag kommer få den en vacker dag och att jag ska tänka possitivt så då får jag bli såhär glad ist!



Nu blir det mys med mammis <3


TISDAG

Sitter just nu och väntar på att pappa ska göra klart maten, ni som känner mig vet att det brukar ta några timmar innan den blir klar. Idag har det vart jobb så är rikrigt trött just nu, ska snart lägga mig och se film. Först tänkte jag lägga upp lite bilder från igår på söta Melan :)





Min ballerina med sina nya skinnjacka från Zara :)
I morgon blir det jobb sen blir det lunch och shopping med mamma.
Puss och godnatt

göteborg

Heeejsan !!

Det va ett tagsen ja skrev nuuuu.. men man gör så mycket på dagarna så man har ingen tid till att blogga. Men nu är det bara en vecka kvar på sommarlovet. Helt sjukt mitt sista sommarlov, fy mår dåligt av att ens tänka att man måste jobba nästa sommar och bara få en månad högst ledigt , och aldrig kunna gå tillbaka till skolan som man alltid gjort innan. Men det har varit en bra sommar fasst det dåliga vädret.

Så lite kort om helgen, blev utgång i fredags till trädgårn tillslut en lyckad kväll med fille och micka.Igår va de  match i skövde,matchen slutade med vinst 3-1 underbaart ! efter matchen va de hem och göra sig iordning och ner till stan och möta upp tjejerna å iväg till trädgårn i göteborg, blev en sjukt rolig kväll/natt..

Pusspuss

lite bilder från shopping i göteborg förra veckan !










go måndag

Haft en jätte mysig dag, först med Elin, vi åkte till och åt thai mat, hur gott som helst! Sen följde jag med som stöd när hon skulle till tandläkaren. När jag kom hem ville Ludvig jag skulle följa med till Överby en sväng så då drog vi dit :) hittade lite smått och gott.

När jag kom hem åkte jag direkt in till stan igen för att gå på cirkus med Malin Amanda och Amelia, det var allt roligt :) bilder kommer nog i morgon :)

Nu ska jag se film med mamma och pappa och i morgon blir det jobb!
pusssss från saraaah


Soulmate

någonting avgörande hände
när jag var ouppmärksam,
att någonting försvann..

LÅNG LEDIGT

Vart ledig i 4 dagar på rad, det längsta jag vart ledig på hela sommaren! Har gjort allt utan att ligga hemma och tagit det lungt.

Fredag; tog en tur med familjen till Göteborg, vi gick på liseberg och ut och åt och bara myste. Mamma och pappa stannade över hela helgen i göteborg så jag och Malin och Melis tog bussen hem.



Lördag; Vi firade Alexander Brittelund hemma hos honom, en riktigt mysig kväll som gick väldigt väldigt fort haha och slutade med en lång promenad med marcus hundar i några timmar.



Söndag; En hel dag i göteborg igen, med shopping och god mat :) även en tur på ikea som sedan slutade sent i sängs.

Har verkligen haft en toppen helg, och idag blir inte sämre, snart blir det fika med min goa Elin, sen får vi se vad vi hittar på! I morgon återstår det jobb igen, men skall snart boka en resa till cypern! kommer bli UNDERBART!

I morgon blir det jobb hela veckan igen sen börjar skolan igen, ska bli roligt att träffa alla igen efter en sommar med bara jobb.


00:23



Jag kan inte beskriva med ord hur mycket

jag älskar och saknar min morfar.




-




Eminem , Rihanna


18:04

Snart kommer melan hit så då ska vi myyyysa!
Var bara tvungen att skriva det =) pusss



Jag Lisa och Elin på fjorden tror jag? :)

work is my life

Hej på er, inte bloggat på ett tag i knoooow!

Jobbar jobbar och jobbar det är ju faktiskt det jag gör, när jag väl är ledig en dag så grejar jag i mitt rum som jag håller på att göra om eller så ligger jag väl och ser vänner eller sover, inte så mkt mer med det.
Försöker ju hinna med mina goa vänner med såklart när jag har tid.

Men i helgen skall jag faktiskt försöka hitta på något roligt även fast jag jobbar, på fredag blir det utgång och lördag göteborg / ikea direkt efter jobbet, ska bli rikrigt mysigt faktiskt..

Tänk att det inte är någon sommar kvar? eller har det ens vart någon egentligen? har kanske haft 1 eller 2 sol dagar.. kanske en restresa hade vart bra snart.

Nu blir det till att hjälpa mammsen lite sen blir det till att kolla på nyckel till frihet, hört den ska vara grym.
puss på er!!

Här har ni min och Kajsas frukost som vi gjorde sist vi jobbade! den ser allt god ut va?






göteborg

Blev en tur till göteborg igår med mathilda, dom andra tjejerna i laget var redan nere. Så vi satte oss på första bästa tåg ner. Vi gick och shoppade lite innan vi äntligen kom fram till regniga liseberg. Det va inga köer och ös regn underbart ! Vi åkte ner för att göra något tsm med malin johansson som lämnar oss nästa vecka och åker till usa och pluggar.... den jääveln. men har iaf för första gången gått "gasten" med mathilda vi gick ensama bara vi ja trode fan ja skulle dö fyy...  Efter några timmar inne på liseberg kom adam och mikaela till göteborg med. En underbar dag med gooa vänner ! pusspussss






fredag












helt OK!


lager 157

heeeejsan !

Blev en liten shopping tur igår med mammi, åkte till lager 157 över dagen och kollade lite kläder och åt god mat.Åkte vidare till jönköping och handlade lite med. En unberbar dag med världens bästa mamma. Ikväll blir det utgång med mina tjejer, mikaela kommer snart hit så ska vi ner till stan en sväng. Ha en bra kväll pusspuss








"Själsfrände. Ett litet ord, men ett stort koncept. En tro på någon, någonstans har en nyckel till ditt hjärta, och ditt drömhus. Man behöver bara hitta dom. Så var finns den personen? Och om man älskar någon och det inte funka, betyder de då att den personen inte var din själsfrände? Var det bara en av finalisterna i frågesporten "Lyckliga i alla sina dagar"? När man rör sig från åldersgrupp till åldersgrupp och de tävlande blir allt färre blir då chansen att hitta sin själsfrände allt mindre? Själsfrände: Verklighet eller tortyrredskap?


cross med laget


RSS 2.0